Специална турмалинова възглавница с бамбукови въглени

21,99 лв. (с ддс)
Size chart
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

In stock
Срок на наличността: 2020-03-27
Код на продукта:
1660
Любими0
Добави в списък с желания
Описание
На вашето внимание представяме още един страхотен турмалинов продукт, който крие в себе си уникални свойства! Турмалинова възглавница за отдих и релакс! 
 
Тя е с ергономична форма и е пълна с дървесен бамбуков въглен и турмалинови кристали по външния слой. Самата ѝ изработка притежава много полезни лечебни свойства, които ще Ви накарат да я заобичате. 
 
Благодарение на абсорбиращите си свойства, бамбуковият въглен поглъща съдържащите се във въздуха вредни миризми и токсични вещества.
 
От друга страна затоплящите свойства на турмалина оказват благоприятно, оздравително въздействие на човешкия организъм. Изделията от турмалин, нагрявайки се при контакт с човешкото тяло, започват да оказват положително биофизическо въздействие, като това ги прави изключително търсени и предпочитани от голяма маса хора. 
 
По време на сън или почивка, пълнежът на възглавницата работи, като респиратор, тоест регулира киселинно-алкалното ниво в тъканите на организма, потиска раковите клетки, понижава нивата на липидите и холестерина в кръвта, също така намалява риска от развитие на атеросклероза. При продължително използване на възглавницата, се пречистват кръвоносните съдове, нормализира се кръвното налягане, което води до намаляване на риска от инфаркти и инсулти.
 
Бамбуковият въглен спомага за отделянето на солите на тежките метали, лекарствени средства, радионуклиди, които имат способността да се натрупват с години и да тровят човешкият организъм.
 
Внимание! Препоръчително е в началото турмалиновата възглавница да се използва от около 15 мин до 30 мин. След което времето може постепенно да се увеличава, но не по-често от два пъти в денонощието.
 
Предимства на възглавницата:
- Подобрява кръвообращението;
- Ускорява метаболизма;
- Намалява болката във врата и подобрява общото благосъстояние;
- Тонизира и зарежда с енергия цялото тяло.
 
Поддръжка на продукта:
- И този, както и всеки турмалинов продукт не се пере с перилни препарати, обикновен сапун, избелващи или миещи средства.
- Допуска се само и единствено използването на специалния турмалинов сапун. Ако нямате наличен такъв, може да се изпере само с течаща хладка вода. 
- Времето за пране не трябва да е повече от 5 минути.
- Не се накисва! 
- Подсушава се с кърпа и се оставя да доизсъхне сама. 
 
Подарете си невероятна почивка и релакс в комфорта на дома Ви!
Подробности за продукта
1660
Отзиви
No comments

Категории

Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

Създай

Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

Създай