Сендо Смарт 2 Електронен апарат за измерване на кръвно налягане за китка

99,98 лв. (с ддс)
Size chart
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

In stock
Срок на наличността: 2020-03-27
Код на продукта:
21001
Любими0
Добави в списък с желания
Описание

Електронен апарат Sendo Smart 2 на японския призводител Sendo е предназначен за измерване на кръвното налягане в домашни условия. Той има компактен дизайн, който го прави подходящ за употреба включително и по време на път. Интуитивен и лесен за употреба - само с натискането на един бутон на дисплеят се визуализират резултатите с ясни и големи цифри. Моделът отговаря на високите изисквания за точност и надеждност на марката Sendo. Клинично тествана технология с висока точност доказана от Европейското дружество по хипертония.

►Сендо Смарт 2 е оборудван със система PROTECT, проектирана да предпази фините кръвоносни съдове на китката.

►Показва установен и неправилен сърдечен ритъм.

►Електронен апарат Sendo Smart е подходящ за хора под 45-годишна възраст.

С настъпване на възрастовите промени се променят и кръвоносните съдове. Това от своя страна може да доведе до неточности в измерването на кръвното налягане, когато се използва за измерване при китката от хора над 45 годишна възраст.

За възрастова група 45+ се препоръчва измерването да се извършва при бицепса, където се намират по-големите кръвоносни съдове, а промените с възрастта не оказват съществено влияние върху резултата от измерването.

►Точно измерване със или без аритмия

Сендо Смарт 2 може да отчита и докладва за наличието на аритмия. При поставяне и натискане на бутона на дисплея се появява малък символ, който ще Ви информира за наличието на аритмия.

В лявата част на екрана се намира стандартизираната скала на Световната здравна организация. Тя позволява категоризацията на отчетеното кръвно налягане като - високо, нормално или ниско.

►Функция ПАМЕТ автоматично записва всички отчетени стойности до 60измервания.

►Индикатор за изтощена батерия.

Продуктът се предлага с 5-годишна гаранция от производителя.

Кутията съдържа:

Хипоалергенен машнет

Предпазен калъф

Инструкция за употреба на български език

Два броя алкални батерии (AAA)

Удобна кутия за съхранение

Гаранционна карта

Разгледайте и другите продукти от категорията Здравословен живот. Ще се радваме да споделите вашите мнения с нас, както и да се запознаете със статиите на актуални здравни теми в секцията "Полезно". Регистрирайте се в нашата онлайн аптека и ще може да получавате седмичния ни бюлетин с актуални за сезона предложения, промоции и нови продукти на супер атрактивни цени. Ако имате нужда от консултация, насреща е квалифициран магистър-фармацевт, който може да ви насочи към продуктите, с които да постигнете желания ефект. Не се колебайте да оставите запитване по всяко едно време от денонощието. Ако поръчате продукти при определени условия, получавате безплатна доставка, а повече информация може да получите в секцията Доставка.

Подробности за продукта
21001
Отзиви
No comments

Категории

Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

Създай

Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

Създай