Тример Veet Sensitive Precision, безболезнено обезкосмяване

19,90 лв. (с ддс)
Size chart
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

In stock
Срок на наличността: 2020-03-27
Код на продукта:
2124
Любими0
Добави в списък с желания
Описание

Запознайте се с новият автоматичен тример от Veet - Sensitive Precision, с който обезкосмяването на нежните зони на тялото става бързо, лесно, безопасно и напълно безболезнено!

Само с едно устройство, притежаващо различни приставки, вече ще можете да премахвате или оформяте нежеланото окосмяване по чувствителните части на тялото си: лицето (вежди, бакенбарди, над горната устна и брадичката), подмишниците и бикини зоната. Режещите остриета не докосват кожата, така че няма риск от порязвания! Използвайте само на суха кожа.

Самите накрайници на уреда могат да се изплакват с вода и така да ги поддържате винаги чисти и дезинфекцирани.

Veet - Sensitive Precision е чудесен уред, с който досадното обезкосмяване се превръща в приятно занимание и вече няма нужда да се притеснявате от раздразнена кожа!

Грабнете сега!

 

Предимства:

- Помага за прецизното третиране на космите.

- Лесен за употреба.

- Премахва нежно косъмчетата;

- Без директен допир до кожата;

- Без да се страхувате от порязване;

- Можете да го носите в дамската си чанта навсякъде и по всяко време, благодарение на неговата компактна и елегантна форма;

- Подкъсява косъма до 0.5 mm.

 

Тримерът е по-приятен и удобен за употреба от пинсетата и  самобръсначката защото:

- има бързо действие;

- дава възможност за по-честа промяна на "стила" на оформяне;

- няма болка;

- може да се използва върху суха кожа;

- не се нуждаете от крем за бръснене;

- има прецизни главички за различна дължина на косъма;

- няма риск от порязване.

 

Предупреждение:

Моля, прочетете всички инструкции, преди да използвате този продукт. Не поставяйте продукта в близост до отоплителни уреди, огън, или на пряка слънчева светлина. Да не се използва, ако има някаква повреда на вътрешната/външната страна на остриетата или на комбинираните аксесоари. Ако кожата ви е чувствителна, алергична към козметика, или лесно се дразни при бръснене, моля опитайте по ръцете или краката, преди да използвате продукта. Да не се използва с гел за бръснене или пяна. Използвайте само на суха кожа. Въпреки, че устройството може да се изплаква, не трябва да се потапя във вода. Изплаквайте устройството с чешмяна вода. Да не се използва морска вода, препарат за почистване или гореща вода. Не разглобявайте.

 

Инструкции/ Начин на употреба

1. Завъртете тялото от позиция "0" на позиция "↓" и издърпайте капачката. Поставете /или махнете/ батерията и поставете обратно капачката, като затворите чрез завъртане от позиция "↓" на позиция "0". Уверете се, че устройството е плътно затворено. Моля, използвайте само алкални АА батерии, защото неалкалните батерии могат да бъдат слаби и да функционират за по-кратък период от време. Ако забележите някаква теч от батериите ги извадете незабавно, както и всички материали, върху които са текли.

2. Прикрепете желания накрайник, чрез поставянето му на върха на тялото на устройството и завъртане по часовниковата стрелка, докато щракне. Ако е нужно, прикрепете гребена като го поставите върху главата на тримера докато щракне. За да го включите, завъртете основата на устройството от позиция "0" в позиция "1". Докоснете кожата леко с тримера и го движете срещу посоката на растежа на косъма.

3. Уверете се, че устройството е изключено. Използвайте четка за почистване, за да отстраните космите или праха. Не мийте основното тяло на устройството, за да се избегне риска от повреда, причинена от контакта с вода. Подсушете след почистване. Препоръчително е да добавите 1-2 капки смазочно масло върху остриетата и да включите за 2-3 секунди, като така ще удължите живота на остриетата.

 

Съхранение:

- Да се съхранява извън обсега на деца. Този продукт носи маркировка СЕ и е произведен в съответствие с директивите на ЕС.

- Моля, не изхвърляйте уреда в обикновените битови отпадъци.

 

Гаранционен срок: 6 МЕСЕЦА

Подробности за продукта
2124
Отзиви
No comments

Категории

Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

Създай

Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

Създай