Надуваемо легло, матрак за кола

НАДУВАЕМО ЛЕГЛО ЗА  СПАНЕ В КОЛА

54,90 лв. (с ддс)
Size chart
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

ЦВЯТ
  • ЧЕРЕН
  • СИВ
Код на продукта:
24841608
Любими0
Добави в списък с желания
Описание
Надуваемото легло за спане в кола - матрак за кола с възглавници и помпа е идеалното решение за комфортно и удобно пътуване, където и да сте. Това уникално легло е създадено с една цел - да ви предложи оптимален комфорт и почивка по време на дълги пътувания.

Специално проектирано за спане в автомобил, надуваемото легло е универсално и подходящо за всички видове коли. То предлага единствената възможност да се насладите на здрав сън и почивка, докато сте на път. Вече няма да се чувствате уморени и разсеяни след дълъг път, защото леглото ви осигурява максимален комфорт и подкрепа.

Комплектът включва няколко основни части, които гарантират вашето удобство. Опорният блок подпира матрака и осигурява хоризонтален комфорт, а възглавниците за глава и страничната възглавница ви предоставят допълнителен комфорт и подкрепа. Надуваемото авто-легло Car Travel Bed превръща вашата кола в удобна спалня, а включената малка електрическа помпа прави неговата употреба изключително лесна.

Това легло не е само за пътуване с кола, то е идеално за къмпинг и излети с палатка. Можете да го използвате навсякъде, където ви се иска да се почувствате удобно и комфортно. Неговият дизайн е мислен до последния детайл, за да ви осигури най-добрите условия за добър сън. Опорният блок е съобразен с формите на колата и височината на седалката, а матракът и възглавниците се оформят меко и ергономично, за да ви донесат максимално удобство.

Техническите характеристики на това легло са впечатляващи. То има размери 135 * 80 см, като подкрепващият блок е с размери 125 * 38 см. Леглото е изработено от висококачествен материал - PVC с кадифена повърхност, което го прави здраво и устойчиво. Включената електрическа помпа на 12V -2А с 3 дюзи е много удобна за употреба и се включва лесно към колата.

Придобивката на това надуваемо легло за спане в кола е идеален избор за всеки, който цени комфорта и добрия сън на път. С него пътуването на дълги разстояния става по-приятно и удобно. Вижте как се превръщате колата си в уютна спалня с това надуваемо легло, което предлага идеално съчетание от комфорт, удобство и функционалност.

Доверете се на качеството и удобството на това надуваемо легло за спане в кола и се насладете на почивка и комфорт по време на пътуването си.
Подробности за продукта
24841608

Конкретни референции

ean13
24841608
Отзиви
No comments

Категории

Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

Създай

Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

Създай