СПОРТЕН КАЛЪФ ЗА РЪКА ЗА СМАРТФОНИ

СПОРТЕН КАЛЪФ ЗА ТЕЛЕФОН ЗА РЪКА

8,50 лв. (с ддс)
Size chart
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Код на продукта:
1157-00
Любими0
Добави в списък с желания
Описание
СПОРТЕН КАЛЪФ ЗА ТЕЛЕФОН ЗА РЪКА - ИДЕАЛНИЯТ АКСЕСОАР ЗА ВАШИТЕ СПОРТНИ АКТИВНОСТИ

Спортният калъф за ръка Sport Case Armband е създаден, за да ви осигури максимален комфорт при всички видове тренировки и спортни активности. С него ще можете да се насладите на свободата на движение, без да се притеснявате за безопасността на вашия смартфон.

Този спортен калъф е оборудван с тъчскрийн лице, което ви позволява да използвате вашето устройство, докато сте в движение. Така ще можете да следите вашите тренировки, да слушате музика или да отговаряте на съобщения, без да прекъсвате активността си.

Най-важното предимство на този калъф е, че ви осигурява достатъчно място за съхранение на вашия смартфон, пари, ключове и други ценни вещи. С две странични джобчета, можете да съхранявате своите слушалки или ключовете си, без да ги губите или пречите на вашето движение.

Калъфът е с регулируема гъвкава велкро лента, която се плъзга нежно около вашата ръка и не се размества по време на тренировка. Също така, можете да го регулирате според размера на вашата ръка, за да гарантирате перфектно прилягане.

Освен това, прозрачната предна част на калъфа ви позволява да виждате дисплея на вашия смартфон, без да го изваждате от калъфа. Това е изключително удобно, особено когато трябва да проверите времето, контролирате музиката си или просто да отговорите на важно съобщение.

Размерите на джобчето са 13х6.7см, което ви предоставя достатъчно пространство за съхранение. Независимо дали сте спортен ентусиаст, бегач или просто обичате да се движите на открито, този спортен калъф ще бъде идеалният аксесоар, който ви позволява да се насладите на вашите спортни активности без грижи и пречки.

Изберете Sport Case Armband и се насладете на комфорта, свободата и безопасността, които заслужавате по време на вашите спортни предизвикателства!
Подробности за продукта
1157-00
Отзиви
No comments

Категории

Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

Създай

Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

Създай