Безжична мини клавиатура с тъчпад и мишка за PC, Smart TV

Безжична Мини клавиатура за таблети, телевизионни кути, конзоли и други

33,00 лв. (с ддс)
Size chart
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Изчерпано
Код на продукта:
А8-00
Любими0
Добави в списък с желания
Описание
Добре дошли в бъдещето на комуникацията с безжичната мини клавиатура с тъчпад и мишка за PC и Smart TV! Тази ултра мини Bluetooth клавиатура е идеалното допълнение към вашия компютър, лаптоп или Smart TV. Независимо дали сте вкъщи, в офиса или на път, тази малка клавиатура ще ви осигури всички функции и удобства на пълноразмерна клавиатура.

Мини клавиатурата е съвместима с Windows 2000, Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Linux и Android операционни системи, което я прави идеална за всякакви устройства като Персонални компютри, лаптопи, Smart TV, HTPC и Android TV. Батерията се зарежда лесно чрез USB кабел за зареждане и ви осигурява до 4 часа непрекъсната употреба.

С безжичната връзка на 2,4G RF, можете да работите на разстояние до 10 метра от вашето устройство, без да се налага да сте прекарани до него. Това ви дава свобода и удобство при използване на клавиатурата, където и да се намирате.

Тъчпадът е ултра чувствителен и разполага със специален флип дизайн от 90 градуса, което ви позволява да го използвате по начина, който ви е най-удобен. Вградената акумулаторна полимерна литиево-йонна батерия осигурява дълъг живот на батерията, а USB приемникът ви позволява да я свържете към устройството си без да се налага да инсталирате допълнителни драйвери.

Тази мини клавиатура е създадена с функция за автоматично заспиване и събуждане, което спестява енергията на батерията и ви позволява да я използвате по-дълго време. Също така, тя е снабдена с ергономичен дизайн, който я прави компактна и лека, идеална за носене с вас навсякъде.

Тази безжична мини клавиатура с тъчпад и мишка е идеалното решение за управление на вашето устройство по всяко време и навсякъде. С нея можете да се наслаждавате на безпроблемна навигация и управление на вашите устройства, като компютър, преносим компютър, интелигентен телевизор, HTPC, Android TV Box и много други.

Комплектът включва мини Bluetooth клавиатура с тъчпад модел А8, USB кабел за зареждане и USB приемник. Всичко, от което се нуждаете, за да започнете да използвате клавиатурата веднага.

Размерите на клавиатурата са около 150 x 60 x 10 мм, което я прави компактна и лесна за пренасяне. Независимо дали сте в офиса, вкъщи или на път, тази мини клавиатура ще ви предложи удобство и функционалност, които търсите.

Не се колебайте, поръчайте сега безжичната мини клавиатура с тъчпад и мишка за PC и Smart TV и превърнете вашето устройство в пълноценно удоволствие при работа и забавление!
Подробности за продукта
А8-00
Отзиви
No comments

Категории

Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

Създай

Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

Създай