Магнитно USB зарядно устройство за телефони

Висококачествен магнитен кабел, зарядно за зареждане на телефон

8,50 лв. (с ддс)
Size chart
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

МОДЕЛ
  • 2 МЕТРА - С ТЕКСТИЛЕНО ПОКРИТИЕ
Код на продукта:
17671997
Любими0
Добави в списък с желания
Описание
Магнитното USB зарядно устройство на Uslion е иновативен и практичен аксесоар, който ще преобрази начина, по който зареждате своите телефони. Живеем във време, в което мобилните телефони и смарт устройствата са неразделна част от нашия живот. Използваме ги за работа, забавление и за да поддържаме връзка с близки и семейство. И точно поради тази причина, зареждането на телефоните ни става все по-често и неизбежно. Но с магнитното USB зарядно на Uslion, това ще стане по-удобно и ефективно от всякога.

Този кабел е една от последните и най-актуални тенденции в света на високотехнологичните аксесоари. С глава, която се отделя посредством специален здрав магнит, този кабел предлага удобство и практичност. Накрайникът, който влиза във входа на телефона, се закрепва постоянно и предпазва от навлизането на прах и боклуци. Така ще забравите за непрестанната подмяна на обикновените кабели.

Само с едно движение, този магнитен кабел ще ви позволи да зареждате телефона си посредством мощния магнит, инсталиран в двете съставни части на кабела. Това е идеалното решение за забързаното и динамично ежедневие, което изисква бързо и удобно зареждане на смарт устройствата.

Uslion е една от водещите марки за мобилни аксесоари в Китай и предлага висококачествени и ефективни продукти. Този кабел е изработен от висококачествени материали - алуминиева сплав, TPE пластмаса и мед, които гарантират дълъг живот на кабела. Освен това, кабелът разполага с LED диод, който индикира когато има включено устройство към него.

Този кабел предлага и свобода на движението със своята 360-градусова ротация, благодарение на силните магнити. С функция за бързо зареждане, този кабел ще ви позволи да достигнете до пълен заряд за кратък период от време и така ще забравите за досадното зареждане през цялата нощ.

Този кабел предлага и две вариации на дължината - 1 метър с гумено покритие или 2 метра с текстилно покритие. Моделът с дължина 2 метра е по-дълъг и удобен за ползване, а също така е и по-здрав и издръжлив, благодарение на текстилното покритие на кабела.

С магнитното USB зарядно устройство на Uslion, ще получите не само удобство и практичност, но и качество и гаранция за дълъг живот. Това е разумна инвестиция, която вашето смарт устройство ще ви благодари.
Подробности за продукта
17671997

Конкретни референции

ean13
17671997
Отзиви
No comments

Категории

Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

Създай

Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

Създай