Увеличителна лупа за глава с лед осветление тип очила за четене шиене

Професионална часовникарска лупа за глава с LED осветление и сменяеми лещи - лампа тип очила часовникар

29,00 лв. (с ддс)
Size chart
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Код на продукта:
82000MC-00
Любими0
Добави в списък с желания
Описание
Добре дошли в света на прецизността и удобството с увеличителната лупа за глава с лед осветление тип очила за четене и шиене. Тази иновативна лупа е идеална за ремонт на часовници и други предмети, запояване, четене, шиене на гоблени, бродиране, рисуване, злато, маникюр, бижута, монети и всякакъв вид работа, където се изисква увеличение и осветление.

Нашата лупа за глава разполага с 5 броя сменяеми лещи-плаки с различни увеличения, включително 1.5x, 2.0x, 2.5x, 3x, 3.5x и 8x. Това ви позволява да изберете най-подходящото увеличение за вашите нужди. Освен това, лупата е оборудвана със 2LED Ø5mm ярки светодиодни лампи, които осигуряват достатъчно светлина във всяко състояние.

Увеличителната лупа за глава е изработена от висококачествена ABS пластмаса, която е лека и удобна за носене. Тя също така разполага с възможност за регулиране на главата, ъгъла на осветление и ъгъла на обектива, за да можете да настроите лупата според вашите предпочитания.

Тази лупа има множество приложения - от дейности на открито, за домашно ползване и обработка, монтаж и ремонт на електронна промишленост, до наблюдение на порите, маникюр, козметика, скулптура и изкуство. Тя е идеална за ремонт на фотоапарати, часовници, компютри, лаптопи и други устройства. Лупата е също толкова полезна за зъболекари, шивачи, работници, бродеристи, часовникари, златари, бижутери и всички, които се занимават с колекциониране на марки, бижута, печати, рисуване, четене, шиене и много други дейности.

Захранването на лупата се осигурява от 3 броя батерии ААА, които са включени в комплекта. С комбинацията от различни лещи и увеличения, можете да получите цели 23 вида увеличение, което ви дава безкрайни възможности за прецизна работа.

Сега можете да се насладите на комфорта и удобството на увеличителната лупа за глава с лед осветление тип очила за четене и шиене. Позволете си да преживеете невероятно усещане за яснота и перфектност във всяка дейност!
Подробности за продукта
82000MC-00
Отзиви
No comments

Категории

Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

Създай

Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

Създай