Бамбукова масичка за лаптоп с USB охладител

Бамбукова охлаждаща масичка за лаптоп

45,00 лв. (с ддс)
Size chart
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Код на продукта:
1839-00
Любими0
Добави в списък с желания
Описание
Добре дошли в света на комфорта и удобството с голямата бамбукова масичка за лаптоп с охладители. Вашето лаптоп е ценно устройство, което заслужава най-доброто грижа и оптимални условия за работа. Точно това предлага нашата масичка - съчетание от елегантен дизайн и функционалност, което я прави идеална за всякакви дейности.

Изработена от висококачествен бамбук, тази масичка е не само изключително здрава, но и изключително лека. Тя разполага с повдигащ се плот с вградени вентилатори, които осигуряват оптимално охлаждане на вашия лаптоп. Вентилаторите се захранват чрез USB кабел, който може да включите директно в лаптопа си.

Но масичката не предоставя само охлаждане на вашия лаптоп. Тя разполага и с малко чекмедже, което ви позволява да съхранявате удобно различни аксесоари и дребни предмети, които често използвате заедно с вашия лаптоп. Освен това, плотът има специално място за чаша, така че можете да си насладите на любимото си питие, без да се тревожите за евентуални разливания.

Продуктът също така предлага и регулируема височина, която ви позволява да настроите масичката според вашите предпочитания и удобство. Така можете да работите или да се забавлявате с лаптопа си в комфортна позиция, без да натоварвате гърба или краката си.

Освен за ползване с лаптоп, нашата масичка е подходяща и за четене, писане или консумиране на храна. Тя предлага многофункционалност и практичност, които я правят перфектен аксесоар за дома, офиса или пътуванията.

Характеристики на продукта:
- Изработена от висококачествен бамбук за здравина и лекота
- Повдигащ се плот с вградени вентилатори за охлаждане на лаптопа
- Малко чекмедже за удобно съхранение на аксесоари
- Подходяща за четене, писане и хранене
- Регулируема височина за персонализирано удобство
- Предоставя място за чаша или напитка

Не пропускайте възможността да се насладите на комфорта и удобството, които предлага голямата бамбукова масичка за лаптоп с охладители. Съчетавайки функционалност и елегантен дизайн, тя е перфектният аксесоар за всички, които искат да се насладят на оптимално охлаждане и комфорт при работа или забавление с лаптопа си.
Подробности за продукта
1839-00
Отзиви
No comments

Категории

Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

Създай

Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

Създай