Професионана машинка за подстригване на кучета с керамичен нож и акумулаторна батерия Baorun P2

Комплект безжична машинка за подстригване на домашни любимци Baorun, Златист

36,00 лв. (с ддс)
Size chart
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Код на продукта:
P2-00
Любими0
Добави в списък с желания
Описание
Приветстваме ви в света на професионалните грижи за вашите домашни любимци! Представяме ви акумулаторната машинка за подстригване на кучета Baorun P2 - перфектното решение за поддръжка на козината на вашия четирикрак приятел в уютната обстановка на вашия дом.

Нека ви представим някои от предимствата на този уникален продукт. С мощни 8200 оборота в минута и здраво керамично острие, Baorun P2 осигурява прецизно и безболезнено подстригване. С 5 фини настройки за скорост и допълнителни приставки, можете да избирате между различни дължини на козината, отговарящи на вашите предпочитания.

Baorun P2 също така се отличава с ниско ниво на шум от 60db, което гарантира комфортно и безопасно преживяване както за вас, така и за вашето куче. С удобната акумулаторна батерия, тази машинка може да се използва без да е директно включена в електрическата мрежа, което ви дава свобода на движение и улеснява ежедневието ви. Също така, няма опасност от ръждясване на острието, което гарантира дълготрайна употреба и качество.

Не само ще се насладите на лесното почистване на тази машинка, но тя също така е снабдена с презареждащ се акумулатор, който осигурява работно време от 60-90 минути след само 4-6 часа зареждане. Това означава, че можете да се насладите на няколко сесии на подстригване без прекъсване.

Baorun P2 е създадена с една цел - да направи грижата за козината на вашето куче приятно занимание за вас и вашето куче. Независимо дали искате да постигнете стилна прическа или просто да поддържате козината на вашето куче в отлично състояние, тази машинка е надежден и удобен помощник.

С Baorun P2, вие получавате не само качествен продукт, но и пълна грижа за вашето куче. Насладете се на прецизността и комфорта, предоставени от тази машинка, и се насладете на невероятните моменти с вашето куче.

Не забравяйте, че доставката е безплатна за всички поръчки над 50 лв. и получавате 2 години гаранция. Направете си поръчка сега и се насладете на удобството и качеството на Baorun P2!
Подробности за продукта
P2-00
Отзиви
No comments

Категории

Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

Създай

Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

Създай