Машинка за подстригване на кучета BaoRun P6 с керамична глава

Акумулаторна машинка за подстригване на домашни любимци

39,80 лв. (с ддс)
Size chart
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Код на продукта:
P6-00
Любими0
Добави в списък с желания
Описание
Представяме Ви безжичната машинка за подстригване на кучета и котки BaoRun P6 с керамична глава. Тази професионална машинка е идеалното решение за поддържане на козината на Вашия любимец лесно и удобно в домашни условия.

Със специално устройство, машинката работи плавно и без да наранява кожата на животното. Освен това, тя е изключително тиха, за да не плаши Вашето куче или коте. Уредът може да функционира както с включен към захранването кабел, така и без него, благодарение на вградената акумулаторна батерия, която осигурява до 3 часа непрекъсната работа.

Машинката разполага с различни скорости и четири гребена с различен размер, което я прави подходяща за различни породи с различна дължина на косъма. Забравете за гъстата козина, която е източник на дискомфорт по време на летните горещини. Сега Вие самите можете да подстригвате Вашето куче или коте бързо, лесно и евтино, без да е нужно да ги отвеждате при фризьор за животни.

Техническите характеристики на машинката включват литиево-йонна акумулаторна батерия с капацитет 2000 mAh, титаново покритие и керамични перки, сменяема глава за лесно почистване, специален дизайн на острието, за да предпазва кожата на Вашето куче, мощен електромотор и изключително ниско ниво на шума под 60dB. Комплектът включва и четири гребена с различни размери, като предлага възможност за настройка на дължината на косъма в зависимост от предпочитанията Ви.

Със запомнящ се дизайн и удобни размери, BaoRun P6 електрическата машинка е лесна за използване и съхранение. При поръчка на този продукт, Вие получавате машинката, захранващ адаптор, керамично ножче, четири гребена с различни размери и четка за почистване.

Осигурете комфорт и грижа за Вашето домашно любимче с безжичната машинка за подстригване на кучета и котки BaoRun P6 с керамична глава. Насладете се на лесното и ефективно подстригване, без да се нуждаете от фризьорски умения. Поръчайте сега и направете Вашето куче или коте прекрасно и добре поддържано!
Подробности за продукта
P6-00
Отзиви
No comments

Категории

Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

Създай

Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

Създай