Арома Дифузер за етерични масла с цветотерапия

Овлажнител за въздух и арома дифузер за етерични масла с дистанционно управление и 7 сменящи се цвята

0,00 лв. (с ддс)
Size chart
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Код на продукта:
2022 - 44 лв.-00
Любими0
Добави в списък с желания
Описание
Арома Дифузерът за етерични масла с цветотерапия е перфектният начин да създадете спокойна и релаксираща среда у дома или в офиса. Този ултразвуков дифузер за ароматерапия с етерични масла ще ви помогне да овлажните, ароматизирате и пречистите въздуха в помещението. Създавайки гладка мъгла и приятен аромат, той ще пренесе вашия дом или работно място в истинско убежище на релаксация и спокойствие.

Този дифузер излъчва ултразвукови вълни, които се смесват с вода и етерични масла, създавайки прекрасна атмосфера и повишавайки ефективността на маслата за вашето здраве. Освен това, той овлажнява сухата и напукана кожа и помага за по-добро дишане.

Арома Дифузерът разполага със седем успокояващи цвята, които могат да се променят в зависимост от вашето настроение. Това го прави идеален за всяко помещение - от детската стая до спалнята, без да смущава съня ви. Можете да го използвате и в офиса, коридора или дори в СПА центрове и салони за красота.

Този дифузер се отличава с ниско ниво на шум и предлага озонова стерилизация, която унищожава всички бактерии и микроби във въздуха. Той е снабден с дистанционно управление, което ви позволява да го контролирате от разстояние до 6 метра.

Включените характеристики на този дифузер включват възможност за работа в различни режими и настройки за времето на работа. Той също така има контрол на потока на парата и автоматично се изключва, когато нивото на водата намалее.

Комплектът включва дифузер/овлажнител за въздух, дистанционно управление, мерителна чаша и захранване за 220V. За да поддържате дифузера във върховна форма, препоръчваме да го разглобите, изплакнете и подсушите след всяка употреба.

Разнообразето от функции и високото качество правят Арома Дифузерът за етерични масла с цветотерапия идеален избор за всеки, който търси перфектната атмосфера на спокойствие, релаксация и добро самочувствие у дома или в офиса. Оставете се плените от аромата и се насладете на моментите на отпускане и удоволствие с този великолепен дифузер.
Подробности за продукта
2022 - 44 лв.-00
Отзиви
No comments

Категории

Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

Създай

Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

Създай