Дифузер за ароматерапия с етерични масла

Ултразвуков арома дифузер с етерични масла

44,00 лв. (с ддс)
Size chart
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

ЦВЯТ
  • СВЕТЛО ДЪРВО
  • ВЕНГЕ
Код на продукта:
24752001
Любими0
Добави в списък с желания
Описание
Добре дошли в света на ароматерапията! Ако търсите начин да подобрите своето здраве и благополучие, нашето предложение е арома дифузерът с етерични масла за домашна ароматерапия. Този иновативен продукт ще превърне вашето жилище в истинска оазис на релакс и спокойствие.

С помощта на арома дифузера вие ще можете да създадете приятна атмосфера в дома си, офиса или дори в салоните и спа центровете. Той разпръсква вода и етерични масла във въздуха, което помага за подобряване на качеството на въздуха и овлажняване на помещението. Можете да добавите няколко капки от вашите любими етерични масла в резервоара на дифузера и да се насладите на приятния аромат, който ще се разпръсне в помещението.

Но арома дифузерът не е само овлажнител на въздуха и ароматизатор. Той също така предлага и хромотерапия - терапия със светлина в различни цветове. При работа, устройството прелива плавно няколко цвята, което създава релаксираща и успокояваща атмосфера.

Този дифузер се отличава със своя ултразвуков механизъм, който не използва топлина, за да разпръсне аромата във въздуха. Вместо това, ултразвуковите честоти създават малки вибрации в комбинация с вода и етерично масло, което води до изпускане на фина мъгла във въздуха. Това позволява на ароматичните молекули да се разпръснат по-равномерно и да се ароматизира цялото помещение.

Но арома дифузерът не само създава приятна атмосфера, но и има положително въздействие върху вашето здраве и благополучие. Той овлажнява въздуха ефективно и предотвратява изсушаването на лигавицата на носоглътката, което може да доведе до по-чести пристъпи на кашлица и нарушаване на защитната функция на носа. Освен това, арома дифузерът може да бъде полезен при ларингит, като охлажда въздуха, който дишате и облекчава пристъпите на кашлица.

Арома дифузерът се предлага с различни функции и настройки, които ви позволяват да го приспособите според вашите предпочитания. Можете да изберете времето за работа на устройството - постоянно, 1 час, 3 часа или 6 часа. Освен това, можете да промените цвета на устройството си, като изберете от 7 различни цвята. Интензивността на спрея също може да бъде настроена според вашите нужди.

Комплектът включва арома дифузер, дистанционно управление, мерителна чашка и адаптер за захранване от ел. мрежата. Той е подходящ за помещения с площ до 40 кв.м. и има капацитет на резервоара от 400мл. Максималното време за работа е до 10 часа, а устройството се изключва автоматично при изпаряване на течността.

Заради своите много функции и ползи за здравето, арома дифузерът е идеален за хора, които търсят начин да подобрят своето здраве и благополучие. Не се колебайте да се възползвате от този иновативен продукт и дайте на вашето домашно пространство нова доза свежест и релаксация.
Подробности за продукта
24752001

Конкретни референции

ean13
24752001
Отзиви
No comments

Категории

Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

Създай

Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

Създай