Звездна лампа, въртящ се планетариум LED Star Master

Звездна лампа планетариум Star Master, проектор на звездно небе

13,00 лв. (с ддс)
Size chart
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Код на продукта:
0432-00
Любими0
Добави в списък с желания
Описание
Притежавайки Звездна лампа, въртящ се планетариум LED Star Master, имате възможността да се превърнете в истински астроном пряко от уюта на вашия дом. Независимо от времето или мястото, този уникален уред ще ви пренесе в света на звездите и планетите. Прожектирайки върху стената или тавана у вас, Star Master ще ви позволи да се насладите на звездното небе, което не можете да видите дори и в най-ясната нощ.

Изживейте невероятна гледка в тъмна стая, където съзвездията от северното полукълбо се движат по стените и тавана, създавайки неповторима атмосфера на нощно небе. Star Master използва 1 крушка и 3 лампички (LED диода), които ви позволяват да активирате поединично или заедно, цветните наподобявания на нощното небе. Ярко червено, ярко зелено или меко кехлибарено осветление - изборът е ваш. Можете да се насладите на едноцветна проекция или да създадете комбинация от цветове, като натискате различните бутони.

Важно е да се отбележи, че Star Master не пресъздава реални звезди, а само наподобява техния ефект. Това устройство осветява стаята с мека и релаксираща светлина, която ще ви помогне да се отпуснете и се насладите на истински сън "под звездите".

Звездната лампа Star Master е компактна и лесна за употреба. С височина от 11.0 см и тегло само 200 гр., можете лесно да я пренасяте от едно място на друго. За да работи, тя изисква 3 батерии тип АА, които не са включени в опаковката.

Комплектът включва само Звездна нощна лампа с въртяща се основа. Само с едно устройство ще получите пълноценен планетариум в домашни условия, който ще ви позволи да се насладите на красотата на космоса.

Направете подарък на себе си или на вашите близки и приятели, като ги потопите в магията на звездите и планетите. Звездна лампа, въртящ се планетариум LED Star Master е перфектният начин да създадете уютна и релаксираща атмосфера във вашето жилище.
Подробности за продукта
0432-00
Отзиви
No comments

Категории

Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

Създай

Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

Създай