Градинска соларна лампа Папагал

Соларна лампа за градина двор с форма на Папагал

14,90 лв. (с ддс)
Size chart
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

ЦВЯТ
  • ЗЕЛЕН
  • ЧЕРВЕН
Код на продукта:
39514205
Любими1
Добави в списък с желания
Описание
Добре дошли в света на градинските соларни лампи! Представяме ви нашата уникална соларна лампа за градина и двор с невероятната форма на Папагал. Тази лампа е създадена с една цел - да превърне вашата градина, вила или външен декор в истинско произведение на изкуството!

С нашите LED лампи във формата на папагали, снабдени със соларен панел, ще добавите не само стил и привлекателност на вашата градина, но и нощно осветление. Яркостта и забавната форма на папагала правят тази лампа идеална за осветяване на ландшафтни елементи, подчертаване на цветни лехи или храсти, както и за декоративно осветление на фасади.

Нашият папагал е перфектното допълнение край езера, беседката ви, детската площадка или откритата тераса. Светещата декоративна фигурка може да се използва и за украса на зони за отдих и парти шатри през нощта, създавайки магична и уютна атмосфера.

Тази универсална лампа не само че може да бъде използвана като украса за градински цветя, но и като нощна лампа на тъмно. И най-доброто от всичко е, че тя не изисква връзка към електрическата мрежа и не консумира електричество. Захранва се от слънчевата енергия и благодарение на доброто зареждане през деня, свети цяла нощ.

В допълнение, градинската лампа папагал е напълно защитена от влага и прах, което я прави безопасна за употреба. Сензорът за светлина гарантира, че лампата се включва автоматично при свечеряване, свети през цялата нощ и изгасва на зазоряване.

Нашата градинска соларна лампа е създадена с най-високо качество и е лесна за сглобяване и монтаж. Направете впечатление със своята градина, като добавите нашата лампа и се насладите на неповторима атмосфера на магия и уют през нощта.

И не забравяйте, тази лампа не е само функционална, но и стилна декорация за всяко пространство. Разнообразието от цветове и форми, които предлагаме, ще ви помогнат да намерите точно тази, която отговаря на вашите предпочитания и стил.

Украсете градината си със стил и вкус с нашата градинска соларна лампа Папагал и създайте истински рай във вашия външен простор!
Подробности за продукта
39514205

Конкретни референции

ean13
39514205
Отзиви
No comments

Категории

Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

Създай

Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

Създай