Соларни лампички за градина "Светулки"

Соларни лампички за градина "Светулки"

13,80 лв. (с ддс)
Size chart
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Код на продукта:
3953-00
Любими0
Добави в списък с желания
Описание
Соларните лампички за градина Светулки са перфектното решение за външно осветление, което ще превърне вашия двор във вълшебна страна на чудесата. Тези уникални светлини са снабдени с 12 броя лед светлини, които създават хипнотизиращ танц на светулките, когато се люлеят от вятъра.

Една от най-големите предимства на Соларните лампички за градина Светулки е тяхната устойчивост на атмосферни влияния. Тези светлини могат да се справят с всякакви метеорологични условия, независимо дали е лято или зима. Те са създадени да издържат и да продължат да осветяват двора ви години наред.

Друго впечатляващо качество на нашите соларни светлини е тяхният уникален дизайн. Те се поддържат от меки и гъвкави жици, които им позволяват да се люлеят и да се движат от вятъра. Това създава прекрасен визуален ефект, който ще впечатли вашите гости и семейство.

Освен това, Соларните лампички за градина Светулки се захранват от слънцето, което ги прави екологично, рентабилно и лесно за инсталиране решение за външно осветление. Просто ги поставете на слънчево място и наблюдавайте как осветяват двора ви през нощта.

Тези светлини са универсални и идеални за всяко външно пространство, независимо дали имате голяма градина или малък вътрешен двор. Те добавят допълнително магия и причудливост към всяка обстановка, което ги прави перфектни за партита, събирания или романтични вечери у дома.

Нашите слънчеви светлини Dancing with the Wind Fireflies не са просто практично решение за осветление - те са произведение на изкуството. Поръчайте своите соларни лампички за градина Светулки днес и се насладете на вълшебството, което ще превърне вашия двор в омагьосано място.
Подробности за продукта
3953-00
Отзиви
No comments

Категории

Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

Създай

Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

Създай