Дозатор за течен сапун с датчик ИНОКСОВ

Дозатор за течен сапун със сензор и презареждане, инокс

24,00 лв. (с ддс)
Size chart
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

МОДЕЛ
  • С ПЯНА - МОДЕЛ 2
  • ИНОКС - МОДЕЛ 1
Код на продукта:
18032110
Любими0
Добави в списък с желания
Описание
Сензорният диспенсер за дезинфектант и течен сапун представлява стилен и компактен аксесоар, който ще добави елегантност и функционалност във вашата баня или кухня. Този иновативен продукт е снабден със специален датчик, който предотвратява случайното задействане и осигурява прецизна дозировка на необходимото количество сапун или дезинфектант.

Основните характеристики на този дозатор включват включено зарядно за презареждане, което гарантира дълъг времеви период на работа без нужда от презареждане - до 3 месеца. Също така, специалният силиконов клапан на дозатора предотвратява капането на сапун след използване.

Този дозатор е снабден с широк отвор, който улеснява зареждането с вашите любими препарати - течен сапун, веро, шампоан, балсам и други, без гранули или абразивни частици. Важно е да отбележим, че материалът, използван за изработката на този дозатор, е висококачествена неръждаема стомана, която осигурява изключителна издръжливост и дълготрайност.

Контролът на изпусканото количество е лесен и интуитивен - просто позиционирайте ръката си близо до сензора за по-малко количество и по-далеч за повече. Така вие имате пълен контрол върху количеството, което искате да използвате.

Този сензорен диспенсер е наличен в три стилни цвята - мат, хром и розово злато, които могат да се допълнят с вашия интериор. Също така, капацитетът на дозатора е 266мл, което е достатъчно да ви осигури достатъчно количество сапун за дълъг период от време.

В комплекта на този дозатор включва автоматичен дозатор за сапун и удобна стойка, която ще ви помогне да го поставите на подходящо място в банята или кухнята.

Може да изберете между два модела на дозатора - модел 1, който дозира определено количество течен сапун и модел 2, който дозира пяна. Моделът с пяна е по-икономичен и разнася сапуна по-равномерно. Освен това, моделът с пяна има опция за регулиране на количеството дезинфектант.

Със своята изящна визия и удобство за употреба, сензорният диспенсер за дезинфектант и течен сапун е идеалното допълнение към всяка модерна баня или кухня. Не само че ще осигури безопасността и хигиената на вашите ръце, но и ще придаде шик и елегантност на пространството.
Подробности за продукта
18032110

Конкретни референции

ean13
18032110
Отзиви
No comments

Категории

Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

Създай

Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

Създай