Egg Sitter Възглавница за стол или седалка

Иновативна силиконова възглавница с уникален дизайн, която поддържа гръбнака и кръста, премахва напрежението и предотвратява болката и схващане при продължително седене.

22,00 лв. (с ддс)
Size chart
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Код на продукта:
2233-00
Любими0
Добави в списък с желания
Описание
Egg Sitter Възглавница за стол или седалка е невероятно практично и комфортно решение за вашето седене. Тази силиконова ортопедична възглавница с гел е създадена да ви осигури ненадминат комфорт, независимо дали седите в офиса, шофирате или си отдихате у дома.

Тази възглавница за стол с гел е с много еластична и устойчива структура, която приема формата на вашето тяло. Тя е специално проектирана да облекчава дискомфорта при различни състояния, като например хемороиди, и предотвратява изтръпване и болка в долната част на тялото.

Освен това, Egg Sitter възглавницата подобрява комфорта ви при дълго седене и омекотява всяка седалка. Тя е много лека, издръжлива и еластична, което ви позволява да я местите навсякъде.

Тази ортопедична възглавница е идеална за хора, които прекарват много време в седнало положение, като офис служители, шофьори, програмисти и студенти. Тя поддържа правилната стойка на гръбнака, предотвратява натоварването върху лумбосакралната област и опашната кост, и намалява риска от развитие на хронични заболявания.

Ортопедичната възглавница Egg Sitter е идеална и за хора, страдащи от различни заболявания на опорно-двигателния апарат, като остеохондроза, радикулит, херния на междупрешленните дискове и други. Тя осигурява правилна позиция на гръбначния стълб, подобрява кръвообращението и намалява болката и дискомфорта.

Не се притеснявайте от болките и дискомфорта при сядане. Вземете своята Egg Sitter Възглавница за стол или седалка още сега и се насладете на комфортно и удобно седене през целия ден.
Подробности за продукта
2233-00
Отзиви
No comments

Категории

Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

Създай

Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

Създай