Преса за оформяне на хамбургери и бургери

Преса за бързо и лесно оформяне на кюфтета за бургери

7,50 лв. (с ддс)
Size chart
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Код на продукта:
2238-00
Любими0
Добави в списък с желания
Описание
Добре дошли в света на перфектно оформените хамбургери и бургери с Машина Преса за Бургери! С този уред ще можете да приготвяте вкусни кюфтета, шницели и бургери с лекота и професионализъм. Просто вземете сместа от месо (кайма) и я поставете в формата на пресата, след което притиснете отгоре с дръжката. Всичко става бързо и лесно, а вашите ястия ще имат перфектна равномерна форма.

С Машина Преса за Бургери вече няма да се занимавате с оформянето на месото ръчно. Сочни кюфтенца и шницели в идеално оформена кръгла форма са само част от мечтите, които този уред превръща в реалност. Просто вземете сместа от месото (каймата), поставете я в пресата и притиснете отгоре с дръжката. Резултатът е перфектно оформени хамбургери и бургери, готови да ви потъркат ръце.

С Машина Преса за Бургери можете да придадете на вашите ястия допълнителен вкус и аромат, като добавите любимите си съставки като сирене, гъби, чесън, лук или кашкавал. Просто натиснете капачето, пресовайте колкото е необходимо и се насладете на перфектно оформеният си хамбургер.

Този уред не само ще ви помогне да приготвите вкусни ястия, но също така е идеален за барбекю. Пресата е лесна за почистване и може да се използва дори в съдомиялна машина. Диаметърът на уреда е 9.5 см, което го прави идеален за създаване на перфектно оформени хамбургери и бургери.

Заложете на Машина Преса за Бургери и се насладете на професионалното готвене у дома. Впечатлете своите гости с вкусни и перфектно оформени ястия, които ще ви донесат само похвали и усмивки. Поръчайте сега и започнете да създавате вкусни и професионално оформени хамбургери и бургери в комфорта на вашия дом.
Подробности за продукта
2238-00
Отзиви
No comments

Категории

Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

Създай

Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

Създай