Самозалепваща уплътнителна лента за мивка, баня, вана 3.2М х 3.8СМ

Уплътняваща, самозалепваща се, може да се прикрепи към плота на мивката, в банята или там където ви трябва. Размери - 3.8 см широка и 3.2 метра дълга

7,70 лв. (с ддс)
Size chart
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

ЦВЯТ
  • БЯЛ
  • СИВ
Код на продукта:
30213063
Любими1
Добави в списък с желания
Описание
С предложената самозалепваща уплътнителна лента за мивка, баня и вана с размери 3.2М х 3.8СМ, проблемите около уплътнението и поддръжката на кухнята и банята ви ще бъдат отстранени. Тази водоустойчива лента е създадена за да предпази ъглите по стените от замърсяване с прах и да предотврати трудното за почистване пожълтяване около плота. Освен това, тя ще запази уплътнението около ваната и мивката, като предотврати отлепването му поради честото мокрене.

Тази специално проектирана лента е изключително лесна за употреба. С гъвката в средата, можете да я поставите без усилие. Изработена от водоустойчив материал с гладка и красива повърхност, тя предлага дълготрайно запечатване и може да бъде използвана не само в кухнята, но и като декоративна лента за вашето жилище. Със своята отлична гъвкавост, можете да отрежете уплътнителната лента в необходимата дължина и да я залепите на повърхността само за няколко минути. Не са необходими сложни инструменти, а самозалепващата лента ще прилепне бързо и лесно, като предостави лесна алтернатива на традиционните методи за уплътняване.

Тази уплътнителна лента е подходяща за широка употреба. Тя е идеална за уплътняване на газови печки, мивки, душкорита, вани и стени, предотвратявайки появата на плесен и мръсотия. Тя ще поддържа кухнята и банята ви чисти и спретнати, като запечатва пролуки между стени и ги прави устойчиви на вода и прах.

Изработена от висококачествен полиметилметакрилат (PMMA), тази устойчива на вода, влага и мазнини лента е издръжлива и здрава. Тя предоставя завършен професионален вид и предпазва от мухъл и бактерии. Тази уплътнителна лента е лесна за почистване и издържа до 5 години.

Самозалепващата уплътнителна лента с размери 3.2М х 3.8СМ е идеална за използване в баня, на плочки, стъкло и керамични повърхности. Тя създава устойчива на влага преграда около мивки и плотове, предотвратява натрупването на мръсотия и отпадъци под первази и наслагването на храна между печката и плота. Освен това, лентата образува трайно и непромокаемо уплътнение, предотвратявайки попадането на нечистотии под тоалетната. Тя е идеална за запечатване на вани и душове и може да бъде използвана и за декоративно завършване на традиционните уплътнения.

За най-добри резултати при монтиране, препоръчително е стайната температура да бъде около 25 градуса. Ако температурата е по-ниска, можете да използвате сешоар за нагряване на лепилото преди да поставите лентата.

Изберете самозалепващата уплътнителна лента за мивка, баня и вана с размери 3.2М х 3.8СМ и се насладете на идеално уплътнени и поддържани пространства във вашата кухня и баня.
Подробности за продукта
30213063

Конкретни референции

ean13
30213063
Отзиви
No comments

Категории

Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

Създай

Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

Създай