Кухненска водоустойчива лента мивка, баня или вана

Кухненска водоустойчива лента мивка баня вана. Размери - 3.8 см широка и 3.2 метра дълга

7,70 лв. (с ддс)
Size chart
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Код на продукта:
3021-00
Любими0
Добави в списък с желания
Описание



Кухненска водоустойчива лента мивка баня вана

Направете крачка към по-лесно и по-ефективно запечатване на вашата баня, мивка или вана с нашата самозалепваща уплътнителна лента. Тази водоустойчива лента е предназначена да предпази вашата баня от мухъл, бактерии и мръсотия, като същевременно осигурява стилен и елегантен завършек.

Ние знаем, че проблемите с праха по ъглите на стените и пода, пожълтяването около плота и отлепването на уплътнението около ваната и мивката са досадни и затрудняват почистването. Точно затова нашата уплътнителна лента е идеалното решение за вас.

Специалният дизайн на лентата позволява лесно и бързо поставяне, благодарение на гънката в средата. Тя е изключително гъвкава и може да бъде отрязана на желаната дължина. Просто отлепете и прилепете лентата върху повърхността и веднага се постига дълготрайно запечатване. Не са необходими сложни инструменти или много цапане.

Това не само е уплътнителна лента, но и декоративен елемент за вашия дом. С гладката и красива повърхност тя придава завършен и професионален вид на всяка баня или кухня. Можете да я използвате и за уплътняване на газови печки, душкабини и стени.

Изработена от висококачествен полиметилметакрилат (PMMA), нашата уплътнителна лента е устойчива на вода, влага и мазнини. Тя е здрава и издръжлива, осигурявайки дълготрайно и непромокаемо уплътнение. Също така, материалът й предотвратява плесента и мръсотията, което прави вашата баня и кухня по-чисти и спретнати.

За да постигнете най-добри резултати при монтажа, препоръчваме стайната температура да бъде около 25 градуса. Ако температурата е твърде ниска, можете да използвате сешоар за нагряване на лепилото преди да поставите лентата.

Не се затруднявайте повече с проблемите във вашата баня, мивка или вана. Поръчайте нашата самозалепваща уплътнителна лента сега и се насладете на по-чиста и по-комфортна среда в своя дом.

Подробности за продукта
3021-00
Отзиви
No comments

Категории

Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

Създай

Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

Създай