3-в-1 тестер за рН на почвата, влажност и светлина

Уред за измерване състава на почвата

20,00 лв. (с ддс)
Size chart
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Код на продукта:
3112-00
Любими1
Добави в списък с желания
Описание
Търсите начин да подобрите здравето на вашите растения? Необходим ви е 3-в-1 тестер за рН на почвата, влажност и светлина! Този градински уред е идеалният помощник за всяко растение, като ви показва влажността на почвата, нивото на pH и количеството светлина, което получава вашето растение.

Този уред е проектиран с цел да се следи по-доброто състояние на вашите растения. Той ви помага да контролирате стойността на pH в почвата, като ви показва дали е кисела или алкална. Също така, можете да отчетете нивото на влага в почвата, което ви помага да определите кога трябва да поливате растението или да не го правите. Отлично е да знаете дали вашето растение получава достатъчно слънчева светлина, за да расте здраво и красиво.

Този 3-в-1 измервател на влага, pH и светлина е идеален инструмент за любители на растенията, които искат да ги поддържат по-здрави. Неговото отчитане е бързо и лесно, а най-доброто е, че не се нуждае от захранване с батерии. Просто превключете главното копче според желаното измерване - влага, pH или светлина и вкарайте сондите в почвата на около 5-10 см дълбочина. След 10 минути можете да проверите нивото на влага, pH или светлина от циферблата.

Този уред е лесен за използване и ви дава необходимата информация, за да се грижите за вашите растения по най-добрия начин. Не използвайте груба сила в твърда и суха почва и избягвайте докосването на твърди предмети, за да предотвратите повреда на сондата. Използвайте уреда само за почва и избърсвайте сондите след всяка употреба.

Не оставяйте уреда в почвата повече от необходимото и полейте растенията преди тестване, ако почвата е твърде суха. За по-дълъг живот и по-голяма ефективност на уреда, го почиствайте след всяка употреба.

Осигурете оптималните условия за вашите растения с помощта на 3-в-1 тестера за рН на почвата, влажност и светлина. Поръчайте го сега и ви гарантираме, че ще бъдете впечатлени от резултатите!
Подробности за продукта
3112-00
Отзиви
No comments

Категории

Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

Създай

Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

Създай