Челник за глава LED Headlamp Zoom фокус с акумулаторни батерии

Фенер за глава челник с регулируем фокус Led Cree XM-L T6

23,00 лв. (с ддс)
Size chart
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Последна наличност
Код на продукта:
H19-00
Любими0
Добави в списък с желания
Описание
Представяме ви челник за глава LED Headlamp Zoom с акумулаторни батерии. Този изключително мощен челник разполага с два литиево-йонни акумулатора, които осигуряват продължителност на работа до 20 часа. Със своите 1200lm мощност и водоустойчивост, този челник е идеален за използване в различни ситуации и условия.

Челникът разполага с три режима на работа - силен, икономичен и сигнален, което го прави много удобен и функционален. Можете да регулирате яркостта на светлината в зависимост от вашите нужди и да се наслаждавате на ярка и ясна светлина дори на голяма дистанция - до 200 метра.

Един от ключовите елементи на този челник е възможността за регулиране на фокуса и ъгъла на светлината. Това ви позволява да се адаптирате към различни ситуации и да осветите точно това, което ви интересува.

Челникът е снабден с каишка за глава, която осигурява удобство и стабилност при носене. Освен това, той има и стойка за велосипед, което го прави подходящ за ползване от велосипедисти.

Този челник е снабден със съвременен и енергоспестяващ CREE XML-T6 LED източник на светлина, който е отличен с подобрена мощност и надеждност. Той ви осигурява ярка и стабилна светлина, която ще ви помогне да се ориентирате дори в най-тъмните и трудни условия.

Комплектът включва всичко необходимо за използване - челник със Zoom функция, две батерии, зарядно за 220V и зарядно за автомобилна запалка.

Запазете внимание, че не трябва да насочвате директно светлината в очите и да зареждате челника във включено положение. Също така, препоръчително е да се съхранява без батерии и да се дозарежда на всеки три месеца. Не съхранявайте челника под слънчеви лъчи.

С LED Headlamp Zoom ще получите най-доброто осветление и удобство при работа или развлечение на открито. Независимо дали сте на къмпинг, риболов, планинско колоездене или просто се нуждаете от допълнителна светлина в тъмна стая, този челник е идеалният спътник за вас. Поръчайте сега и се насладете на светлината и удобството, които ви предлага LED Headlamp Zoom.
Подробности за продукта
H19-00
Отзиви
No comments

Категории

Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

Създай

Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

Създай