Маркер заличител за драскотини на коли Fix It Pro

Писалка заличител на драскотини от боята на автомобили и мотоциклети - Fix It Pro

5,50 лв. (с ддс)
Size chart
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Код на продукта:
0024-00
Любими0
Добави в списък с желания
Описание
Специално създаден за премахване на драскотини от повърхността на автомобили, мотори и машини, маркерът за заличаване на драскотини Fix It Pro е идеалният помощник за вас. Този продукт се отличава с уникално действие, което осигурява професионални резултати и възвръща блясъка на вашето превозно средство.

Независимо от цвета на вашата кола, Fix It Pro е подходящ за всякакви надрасквания. За да извършите процеса на отстраняване на драскотини, просто прекарайте маркера по цялата дължина на надрасканата област и оставете превозното средство да бъде изложено на слънце. В резултат, драскотините ще бъдат напълно заличени и запълнени, създавайки постоянна връзка с оригиналната боя на автомобила.

Fix It Pro разполага с няколко ключови предимства, които го отличават от други продукти на пазара. Той е водоустойчив, което го прави идеален за използване във всякакви условия. Освен това, той е изключително дълготраен, гарантирайки, че неговият ефект ще продължи за дълго време. Можете да бъдете спокойни, че използването на Fix It Pro е напълно безвредно и няма да повреди боята на автомобила ви. И най-важното, този продукт е икономичен и бърз за нанасяне, което го прави перфектен избор за всеки автомобилен собственик.

Въпреки че Fix It Pro дава впечатляващи резултати, е важно да се има предвид, че при дълбоки надрасквания и сериозни повреди, ефектът може да не бъде толкова силен. Въпреки това, този продукт е незаменим инструмент за поддържане на автомобила ви в перфектно състояние.

Комплектът се предлага с Fix It Pro маркер в оригинална опаковка и два писеца за заличаване на драскотини. Така можете да се наслаждавате на продукта и да го използвате многократно.

Не се притеснявайте повече за драскотините на вашия автомобил. С Fix It Pro те се отстраняват лесно и бързо, като връщат блясъка на вашето превозно средство. Направете вашия автомобил да изглежда като нов с този невероятен маркер за заличаване на драскотини.
Подробности за продукта
0024-00
Отзиви
No comments

Категории

Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

Създай

Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

Създай