Сгъваема алуминиева стойка за лаптоп/таблет

Ергономична стойка за лаптоп, сгъваема подложка за лаптоп , Регулируема, алуминиева, 17 инча

19,90 лв. (с ддс)
Size chart
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Код на продукта:
3086-00
Любими0
Добави в списък с желания
Описание
Подарете на вашия лаптоп или таблет комфортната позиция, която заслужава, със сгъваемата алуминиева стойка за лаптоп/таблет. Тази стойка е проектирана да повдига вашето устройство до удобен ъгъл на видимост, като подобрява стойката ви и ви осигурява максимално удоволствие по време на работа или развлечение.

Една от най-важните характеристики на тази стойка е нейният сгъваем дизайн. Тя е изключително компактна в сгънато положение, което я прави изключително удобна за пренасяне и съхранение. Независимо дали сте в офиса, вкъщи или на път, можете лесно да я приберете в чантата си или джоба си.

Също така, стойката е оборудвана с противоплъзгащи падове, които фиксират вашето устройство стабилно върху нея и не позволяват приплъзване. Това ви дава увереност, че вашият лаптоп или таблет ще останат здраво поставени, без да се притеснявате за техния стабилност.

Още една важна характеристика на тази стойка е възможността за промяна на височината. Можете да регулирате височината от 55 мм до 155 мм, което ви позволява да намерите най-удобната позиция за гледане и да предотвратите появата на болки в гърба и китката. Освен това, имате възможност да избирате от 7 позиции на наклон, за да постигнете максимално удобен за вас ъгъл на видимост.

Изработена от здрава, устойчива на надраскване алуминиева сплав, тази стойка е не само здрава, но и издръжлива. Тя може да се използва за повечето 6 ~ 15.6 '' лаптопи и таблети, като в същото време е много удобна и за четене на книги.

Ергономичният дизайн на стойката ви позволява лесно да промените височината на вашето устройство, за да намерите най-удобната позиция за гледане. Това не само ви осигурява комфорт, но и предотвратява появата на болки в гърба и китката, които често се случват при продължителна употреба на лаптоп или таблет.

Компактна, лека и сгъваема, тази стойка е идеалното решение за хора, които са винаги в движение. С лекото си тегло от само 200 грама и сгънат дебелина от само 8 мм, можете лесно да я носите с вас навсякъде.

Стойката е също така проектирана със силиконова подложка против подхлъзване, за да защити по-добре вашето устройство и да предотврати неговото плъзгане или надраскване. Вие можете да работите или да се забавлявате с лаптопа или таблета си, без да се притеснявате за техния интегритет.

Добавете повече удобство и комфорт към вашата работа или развлечение със сгъваемата алуминиева стойка за лаптоп/таблет. Подобрете въздушния поток и топлинната вентилация на вашето устройство по време на работа и се насладете на по-добра стойка.
Подробности за продукта
3086-00
Отзиви
No comments

Категории

Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

Създай

Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

Създай