Машинка за подстригване на домашни любимци Baorun BR-S1 S1

Машинка с кабел за подстригване на кучета и котки

49,00 лв. (с ддс)
Size chart
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Код на продукта:
Baorun S1-00
Любими0
Добави в списък с желания
Описание
Представяме ви професионалната машинка за подстригване на кучета Baorun BR-S1 S1 - идеалният инструмент за грижа за козината на вашето домашно любимец. Независимо дали става въпрос за подстригване или оформяне на прическата на кучето ви, тази машинка ще ви помогне да постигнете перфектни резултати в комфорта на вашия дом.

Снабдена с мощен и тих електрически мотор, тази машинка осигурява безопасно и гладко подстригване, без да наранява кожата на животното. Не само че е безшумна, но машинката също така предлага възможност за работа с включен към захранването кабел, за да не се налага да се притеснявате за батериите.

Сега няма нужда да се притеснявате за гъстата козина на вашето куче по време на горещите летни дни. С Baorun BR-S1 S1 можете бързо и лесно да подстригвате кучето си, без да се нуждаете от услугите на професионален грумер. С нашата машинка можете да създадете нова и стилна прическа за вашето куче по-бързо, по-лесно и по-евтино.

Характеристиките на машинката ви гарантират качествено подстригване. Тя е с размери приблизително 45 * 175 мм и разполага с острие от керамика и титан, което осигурява прецизност и дълготрайност. Моторът от висококачествена мед осигурява мощност от 12V и 8200Rph, което ви дава възможност да подстригвате козината на кучето ви бързо и ефективно. Също така, с 4 приставки за различна дължина на подстригване и 5-степенна настройка за дължината на острието, можете да постигнете желаната прическа за вашето куче.

Комплектът включва всичко необходимо за грижа за козината на вашето куче. Освен машинката, получавате керамични остриета, адаптери, четка за почистване и масло за смазване на острието. Всичко това ви предоставя удобство и гъвкавост при подстригването на вашето куче.

Закупете машинката за подстригване на кучета Baorun BR-S1 S1 и направете грижата за козината на вашето домашно любимец лесна и забавна задача. Вие сами можете да създадете стилна прическа за вашето куче, без да се налага да посещавате грумери. Не изпускайте тази възможност да осигурите комфорт и красота на вашето куче с Baorun BR-S1 S1.
Подробности за продукта
Baorun S1-00
Отзиви
No comments

Категории

Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

Създай

Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

Създай