Гуа Ша камък за масаж на лице

Нефритено камъче за Гуа Ша терапия на лице и тяло, подмладява и тонизира кожата

3,50 лв. (с ддс)
Size chart
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Код на продукта:
3047-00
Любими0
Добави в списък с желания
Описание
Използвайки наученото за добрата SEO оптимизация, ние представяме на вашето внимание Гуа Ша камък за масаж на лице. Този камък е идеален за извършване на Гуа Ша терапия, която има за цел да подмлади и тонизира кожата.

Масажорите Гуа Ша са известни със своята способност да балансират Чи енергията. Като използвате нефритения масажор за дренаж на лицето и тялото, можете да подобрите кръвообращението и да подобрите външния вид на кожата си.

Ето някои от предимствата на масажа с Гуа Ша камъка: намалява напрежението на мускулите на лицето, намалява бръчките и фините линии, намалява подпухналостта, тъмните кръгове и торбичките под очите, насърчава кръвообращението и подмладява кожата, увеличава здравината и еластичността на кожата на лицето и тялото, съдейства за по-лесното и по-бързото усвояване на козметични продукти. Кроме това, този камък може да се използва и за други части на тялото като бедрата, гърдите, ръцете и краката.

За най-добри резултати, ви препоръчваме да използвате камъка чрез остъргване, като предварително намажете третираната зона със зехтин, етерично масло или масажно олио. Приложете лек до средно силен натиск, като изстъргвате камъка навън и нагоре по лицето и тялото. Препоръчително е да повторите процедурата 5-10 пъти върху всяка зона.

Този Гуа Ша камък е изработен от нефрит, който е материал с висока качествена и дълготрайна издръжливост. Размерите му са 7.1 х 4.3 см, което го прави удобен и лесен за употреба.

За да добавим креативност в продуктовото описание, нека ви представим сценарий: След употреба на Гуа Ша камъка, ще се почувствате свежи и подмладени като никога преди. Вашата кожа ще излъчва младост и здравина, а вие ще се насладите на спокойствие и релаксация. Отворете вратата на младостта и красотата с Гуа Ша камъка за масаж на лице!

Не забравяйте, че ние предлагаме бърза доставка и гарантирано качество. Поръчайте сега и започнете да се радвате на ползите от Гуа Ша терапията в комфорта на своя дом.
Подробности за продукта
3047-00
Отзиви
No comments

Категории

Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

Създай

Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

Създай