КОЛАН ЗА ОТСЛАБВАНЕ VIBROACTION

Vibroaction - Вибриращ колан за отслабване , който вибрира и по този начин подобрява кръвообращението, разбива мастните клетки и премахва целулита, стяга мускулите, тонизира кожата и стопява килограмите.

35,00 лв. (с ддс)
Size chart
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Код на продукта:
2224-00
Любими0
Добави в списък с желания
Описание
Изградете тяло, което винаги сте мечтали с вибриращия колан за отслабване Vibroaction. Нека вибрациите променят начина, по който виждате себе си и се чувствате. Този мощен колан е създаден, за да ви помогне да постигнете тонизирани мускули и да се чувствате по-самоуверени от всякога.

Виброколанът работи с принципа на вибрациите, които подобряват кръвообращението и разбиват мастните клетки. Следователно, той ще ви помогне да намалите обиколките и да изгладите целулита. Независимо от това къде се намират проблемните зони на вашето тяло - корем, седалище или гръб, вибриращият колан Vibroaction може да бъде използван във всяка област. И най-доброто е, че са ви нужни само 10 минути дневно.

С удобното дистанционно управление можете да изберете работния режим, който ви отговаря най-добре. И така, докато вършите ежедневните си задачи, можете да стягате мускулите и да се насладите на положителните ефекти на вибрациите. Без значение дали бягате, гледате телевизия или четете книга, Vibroaction ви дава възможност да работите върху тялото си, без да прекъсвате своите рутини.

Но защо да се спрем на Vibroaction? Неговите предимства са множество - ефективно стяга мускулите, тонизира кожата, подобрява кръвообращението, помага за детоксикиране на кожата, разбива мастните клетки и е лесен за работа. Със своята мощност от 12W, Vibroaction гарантира, че ще получите най-добрите резултати за кратко време.

Комплектът включва всичко необходимо за вашето удобство - виброколан Vibroaction, управление, метър, чанта за съхранение и адаптер за захранване. Така че можете да го използвате винаги, когато имате нужда от него, без да се притеснявате за неговото съхранение или захранване.

Не чакайте повече и се възползвайте от възможността да промените начина, по който изглеждате и се чувствате. Поръчайте вибриращия колан за отслабване Vibroaction сега и започнете пътуването си към перфектното тяло, което винаги сте искали.
Подробности за продукта
2224-00
Отзиви
No comments

Категории

Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

Създай

Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

Създай