Електростимулатор за стягане на дупето EMS Hips Trainer

ЕЛЕКТРОСТИМУЛАТОР ЗА СТЯГАНЕ И ОФОРМЯНЕ НА МУСКУЛИТЕ НА ДУПЕТО

15,50 лв. (с ддс)
Size chart
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Код на продукта:
2648-00
Любими0
Добави в списък с желания
Описание
Описание:

Използвайки научните принципи на електрическото мускулно стимулиране, представяме ви Електростимулатора за стягане на дупето EMS Hips Trainer. Този иновативен продукт е създаден с една цел - да ви помогне да постигнете стегнати и оформени седалищни мускули само за няколко минути на ден.

Изработен от висококачествен полиуретанов материал, този електростимулатор е близо до вашата кожа, осигурявайки ви приятно докосване и безопасност. С помощта на EMS технологията, той предава биологични микроимпулси, които стимулират движението на бедрените мускули, давайки ви здрави и добре изградени бедра.

EMS Hips Trainer разполага с 10 различни нива на интензивност, които можете да регулирате според вашите нужди и предпочитания. Това ви дава възможността да прецизно контролирате упражненията си и да ги приспособите към вашата физическа издръжливост.

Този електростимулатор не само помага за стягане на дупето, но също така е идеален за оформяне и повдигане на задника, както и за намаляване на целулита. Той може да се използва и за подобряване на общата фигура и облекчаване на мускулната болка и скованост.

Начинът на употреба на EMS Hips Trainer е много прост. Просто свържете подложката за гел с машината, включете устройството и регулирайте интензивността според вашия комфорт. Програмата AUTO осигурява 23-минутна сесия, която може да бъде променена, ако желаете разнообразие в тренировките си.

Този продукт е перфектен за употреба у дома, във фитнес залата или дори в офиса. Лесно за обучение и употреба, EMS Hips Trainer ви дава възможността да се грижите за своето тяло и мускули безпроблемно.

Захранва се от батерия CR2032 или може да се зарежда чрез USB. Също така, той е снабден с удобна U-образна подложка за бедрата, която осигурява комфорт и ефективност по време на тренировките.

Представяме ви Електростимулатора за стягане на дупето EMS Hips Trainer - вашето решение за стегнати и оформени седалищни мускули. Започнете вашата тренировка днес и се насладете на резултатите, които ще се равняват на няколко седмици във витнеса!
Подробности за продукта
2648-00
Отзиви
No comments

Категории

Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

Създай

Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

Създай