Vibro Shape виброколан за отслабване със сауна ефект

Вибро колан за отслабване

42,00 лв. (с ддс)
Size chart
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Код на продукта:
2703-00
Любими0
Добави в списък с желания
Описание
Имаме удоволствието да ви представим виброколана за отслабване със сауна ефект Vibro Shape и дистанционно. Този уникален продукт е специално създаден, за да ви помогне да постигнете тялото, което сте мечтали, без да отделяте време за спорт.

С виброколана Vibro Shape ще можете да използвате сауна ефекта, който ще ви помогне да изгаряте мазнините и калориите по-бързо от всякога. Чрез увеличаващите се мускулни съкращения, които са от 30 до 50 пъти в секунда, мускулите ви ще изразходват много повече енергия, което води до бързото изгаряне на мазнините. Дори и да сте започнали диета или тренирате усърдно, но не забелязвате бързи резултати, Vibro Shape ще ви помогне да изваяте тялото си и то да изглежда наистина добре в много по кратки срокове.

Освен сауна ефекта, Vibro Shape разполага и с удобно дистанционно управление, което ви предоставя две опции на действие - ръчна и автоматична. Ръчната опция ви позволява да регулирате интензитета и степента на вибрациите според вашите предпочитания.

Този виброколан е много подходящ за изваяване на бедрата, талията, корема и седалищната част, както и за всяка друга част от тялото ви, която има нужда от изваяване. Също така, Vibro Shape е идеален за хора, които имат проблеми с храносмилателната система или запек, тъй като има благоприятно действие върху тях. Можете да използвате виброколана в комбинация с моделиращ крем, за да усилите неговото действие и да постигнете още по-големи резултати.

Най-голямото предимство на Vibro Shape е, че можете да го използвате, докато лежите, гледате телевизия, седите на компютъра, работите, готвите или просто почивате. За да постигнете максимални резултати, препоръчваме ви да използвате виброколана редовно по 10-15 минути на ден.

Техническите характеристики на Vibro Shape включват механични вибрации, загряващ ефект и възможност за локализиране на конкретни проблемни зони. Той засилва значително ефекта от трениране и хранителен режим, помага за изваяване на тялото, заличаване на целулита и изгаряне на калории и излишни мазнини. Vibro Shape е подходящ както за спортисти, така и за хора, които желаят да променят положително своята фигура. Освен това, той осигурява приятен масаж и помага за по-силни и видими мускули.

В опаковката на Vibro Shape ще намерите колан с дължина 138см, дистанционно управление, захранващ адаптер 220V, чанта за съхранение и измервателна лента.

Не се колебайте и поръчайте виброколана за отслабване със сауна ефект Vibro Shape и дистанционно сега и започнете да работите за постигане на тялото, което сте мечтали. Насладете се на бързи и видими резултати без да отделяте много време и усилия.
Подробности за продукта
2703-00
Отзиви
No comments

Категории

Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

Създай

Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

Създай